چرا ایمپلنتهای دندان ممکن است لغزیده شوند؟
عوامل موجب لق شدن ایمپلنت دندان – امروزه استفاده از ایمپلنت و لمینت دندان برای جایگزینی دندانهای شکسته و از بین رفته بسیار متداول است. اما گاهی اوقات ممکن است با مشکلاتی مانند لق شدن یا شکستن ایمپلنت روبرو شویم. در اینجا به برخی از دلایل اصلی لق شدن ایمپلنت دندان اشاره میکنیم و راهکارهای
عوامل موجب لق شدن ایمپلنت دندان – امروزه استفاده از ایمپلنت و لمینت دندان برای جایگزینی دندانهای شکسته و از بین رفته بسیار متداول است. اما گاهی اوقات ممکن است با مشکلاتی مانند لق شدن یا شکستن ایمپلنت روبرو شویم. در اینجا به برخی از دلایل اصلی لق شدن ایمپلنت دندان اشاره میکنیم و راهکارهای موثر برای مقابله با این مسئله را بیان میکنیم.
1. لق شدن قسمت تاج دندان:
یکی از عواملی که میتواند به لق شدن ایمپلنت دندان منجر شود، لق شدن تاج دندان یا پروتز دندان مصنوعی است که به عنوان پایه برای قرار گرفتن ایمپلنت عمل میکند. در این موارد، با مراجعه به دندانپزشک، پیچ تاج مصنوعی دندان محکم میشود یا در صورت لزوم، تاج مصنوعی دندان تعویض میشود.
عوامل موجب لق شدن ایمپلنت دندان:
1. تحمل نکردن ایمپلنت فشار و ضربه:
اگر در هفتههای اول پس از کاشت ایمپلنت، به آن ضربه وارد شود، فشار وارده بر استخوان فک افزایش مییابد که ممکن است باعث لغزش ایمپلنت شود. همچنین، این ضربه میتواند باعث پیوندهای استخوان اطراف ایمپلنت را آسیب بزند.
2. التهاب لثه در ناحیه کاشت ایمپلنت:
یکی از مشکلات شایع پس از کاشت ایمپلنت، حساس شدن و التهاب لثه در ناحیه اطراف ایمپلنت است که میتواند باعث لغزش ایمپلنت شود.
3. از بین رفتن استخوان فک اطراف ایمپلنت:
تحلیل استخوان اطراف ایمپلنت نیز میتواند باعث لغزش آن شود، که این موضوع اغلب به دلیل کاشت نامناسب ایمپلنت یا جوشخوردن نامناسب پایه ایمپلنت به استخوان فک رخ میدهد.
علائم لق شدن ایمپلنت:
– درد شدید هنگام فشار و ضربه به ایمپلنت
– عدم حضور پروتز در دهان
– التهاب ناشی از لغزش ایمپلنت در لثه
– ترشحات و عفونت دهان
– حرکت ایمپلنت
– درد در هنگام جویدن و استفاده از دهان
چطور از لق شدن ایمپلنت دندان جلوگیری کنیم؟
قبل از کاشت ایمپلنت:
قبل از اقدام به کاشت ایمپلنت، با پزشک خود مشورت کنید و اگر داروهای خاصی مصرف میکنید یا به درمان خاصی تحت درمان هستید، همه این مسائل را با او مطرح کنید تا پس از کاشت ایمپلنت با مشکلی مواجه نشوید. برخی بیماریها و داروها میتوانند باعث تأخیر در رشد استخوان فک شوند و عمل ایمپلنتگذاری را مختل کنند که میتواند منجر به لغزش ایمپلنت شود.
پس از کاشت ایمپلنت:
پس از کاشت ایمپلنت، بهداشت و سلامت دهان و دندان خود را رعایت کنید و در هفتههای اول از فشار و ضربه به دندانهای خود پرهیز کنید. همچنین، از خوردن غذاها و نوشیدنیهای بسیار گرم یا بسیار سرد جلوگیری کنید.
علائم لق شدن ایمپلنت:
– درد شدید در قسمت فک و دندانها
– خونریزی هنگام فشار یا مسواکزدن
– بیرنگ شدن یا تحلیل لثه
درمان لق شدن ایمپلنت:
اگر متوجه لق شدن ایمپلنت شدید، بلافاصله اجزای اطراف آن را بردارید تا تا حد امکان بافت لثه و استخوان فک را حفظ کنید. سپس به پزشک مراجعه کنید تا درمان مناسب انجام شود. در صورت نیاز، ایمپلنت جایگزینی که معمولاً تکههای جدا از هم هستند میتوانند انجام شود، اما ایمپلنتهای یکتکه نیز راحتتر قابل برداشت و جایگزینی هستند.
برچسب ها :رنگ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0