هشدار فوری؛ کولر خودرو را بلافاصله روشن نکنید
به گزارش سلامت روز، روشن کردن کولر خودرو هنگامی که در فصل گرما وارد خودرو میشوید، ممکن است خطرناک باشد. دلیل این امر این است که زمانی که خودرو شما برای مدتی در دمای بسیار بالا پارک شده است، دمای داخلی خودرو بسیار بالا میرود و هوای داخل خودرو گرم و خشک است. در این
به گزارش سلامت روز، روشن کردن کولر خودرو هنگامی که در فصل گرما وارد خودرو میشوید، ممکن است خطرناک باشد. دلیل این امر این است که زمانی که خودرو شما برای مدتی در دمای بسیار بالا پارک شده است، دمای داخلی خودرو بسیار بالا میرود و هوای داخل خودرو گرم و خشک است. در این شرایط، روشن کردن کولر خودرو هنگامی که وارد خودرو میشوید، باعث میشود که دمای داخل خودرو به شدت کاهش پیدا کند و باعث تنگی نفس، سردرد، خشکی چشم، خشکی پوست و گلو و افزایش خطر ابتلا به عفونتهای تنفسی در شخصی که وارد خودرو میشود، میشود.
بهترین روش برای رفع این مشکل، این است که در ابتدای سوار شدن بهتر است درب خودرو را باز کنید و مدتی صبر کنید تا هوا درون خودرو تعادل پیدا کند و دمای داخلی خودرو به میزان قابل قبولی کاهش یابد. سپس میتوانید کولر خودرو را روشن کنید. همچنین، میتوانید از پوشیدن عینک آفتابی و استفاده از پوششهای سر و صورتی که از تماس مستقیم با نور آفتاب جلوگیری میکنند، استفاده کنید.
بهداشت نیوز نیز گزارش داد روشن کردن کولر خودرو هنگام سوار شدن در فصل گرما، خطرناک است.
بلافاصله کولر را روشن نکنید
بر اساس تحقیقات انجامشده اجزای داخلی کابین از جمله روکش صندلیها، روکش درها و داشبورد و سایر قطعات، در اثر تابش نور آفتاب مخصوصا در فصل تابستان، گاز سمی و سرطانزای بنزن را تولید و ساطع میکنند که بوی آشنایی هم دارد، به همین دلیل به رانندگان خودروهای مختلف توصیه و تاکید میشود بلافاصله پس از سوار شدن به خودرو کولر آن را روشن نکنند.
گاز بنزن علاوه بر سرطانزا بودن، به استخوانها هم آسیب میرساند و سبب مسمومیت استخوانی میشود و این مسمومیت منجر به ابتلا به آنومیلا که نوعی سرطان خون مربوط به گلبولهای قرمز خون است و سطح گلبولهای سفید بدن را کاهش میدهد، میشود.
سقط جنین در انتظار شماست اگر…
همچنین این گاز سمی سبب ابتلا به لوکمیا نوع دیگری از سرطان خون مربوط به گلبولهای سفید خون و در مواردی همزمان با افزایش ریسک ابتلا به سرطان باعث سقط جنین در خانمها نیز میشود.
با وجود اینها در برخی از تحقیقات بهعملآمده نیز این نتیجه حاصل شده که این گاز خطری ایجاد نمیکند و بهتر است هنگام سوار شدن در خودرو و پس از آنکه مدتی خودرو زیر آفتاب بوده، شیشهها پایین کشیده و اجازه داده شود تا هوای نامطبوع داخل کابین خارج شود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0