تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۸:۵۷
کد خبر : 15296

5 تا از روش های جلوگیری از لب پریدگی کامپوزیت دندان

5 تا از روش های جلوگیری از لب پریدگی کامپوزیت دندان

اکثر مردم به دندان‌های خود اهمیت می‌دهند. اما چه اتفاقی می‌افتد وقتی مشکلی پیش بیاید و دندان‌های شما نامرتب به نظر برسند؟ یکی از گزینه‌هایی که اکثر افراد به آن روی می‌آورند کامپوزیت دندان است. شکی نیست که روکش‌های دندانی می‌توانند تفاوت چشمگیری در ظاهر شما ایجاد کنند و به شما اعتماد به نفس کافی

اکثر مردم به دندان‌های خود اهمیت می‌دهند. اما چه اتفاقی می‌افتد وقتی مشکلی پیش بیاید و دندان‌های شما نامرتب به نظر برسند؟ یکی از گزینه‌هایی که اکثر افراد به آن روی می‌آورند کامپوزیت دندان است.

شکی نیست که روکش‌های دندانی می‌توانند تفاوت چشمگیری در ظاهر شما ایجاد کنند و به شما اعتماد به نفس کافی برای لبخند زدن را بدهند. با این حال، یک سوال که اغلب مطرح می‌شود این است که آیا روکش‌های دندان مانند کامپوزیت دچار لب پریدگی می‌شوند یا نه و آیا به اندازه کافی بادوام هستند تا در برابر سایش معمولی مقاومت کنند.

در این پست، ما برخی از دلایل لب پر شدن کامپوزیت‌ها را بررسی خواهیم کرد و نکاتی را در مورد نحوه جلوگیری از آسیب دیدن آن‌ها ارائه خواهیم داد.

 

ونیرهای دندانی چیست؟

روکش‌های دندانی پوسته‌های نازک از پرسلن همرنگ دندان یا رزین کامپوزیت هستند. آن‌ها سفارشی ساخته شده‌اند و برای بهبود ظاهر لبخند شما با تغییر شکل، اندازه و رنگ دندان‌های شما استفاده می‌شوند. به طور خلاصه، روکش‌های دندانی می‌توانند لبخند زیبایی را به شما هدیه دهند.

روکش‌های دندانی می‌توانند به محافظت از دندان‌های شما در برابر آسیب کمک کنند. آن‌ها یک انتخاب ایده آل برای افرادی هستند که مشکلات زیبایی دندان زیر را دارند:

  • دندان‌های تغییر رنگ داده شده: روکش‌های دندانی می‌توانند دندان‌هایی را که دچار لک شده‌اند یا به دلیل مصرف برخی داروها تغییر رنگ داده اند، بپوشانند.
  • دندان‌های شکسته: روکش‌های دندانی را می‌توان برای بازگرداندن شکل طبیعی دندان‌ها و بهبود ظاهر کلی آن‌ها استفاده کرد.
  • دندان‌های دارای شکاف: از روکش‌های دندانی می‌توان برای بستن فاصله بین دندان‌ها استفاده کرد.
  • دندان‌های نامرتب یا کج: از روکش‌های دندانی می‌توان برای مرتب کردن مجدد دندان‌های ناهموار و بهبود لبخند شما استفاده کرد.

 

  • دندان‌های آسیب دیده: از روکش‌های دندانی می‌توان برای بازگرداندن اندازه و شکل طبیعی دندان‌ها استفاده کرد.

فرایند انجام ونیر دندان

  • اولین ویزیت: در اولین ویزیت، دندانپزشک از دندان‌های شما قالب گرفته و آن‌ها را برای روکش دندان آماده می‌کند.
  • ویزیت دوم: دندانپزشک شما روکش‌های دندانی را روی دندان‌های شما قرار می‌دهد و اطمینان حاصل می‌کند که آن‌ها به درستی بر روی دندان شما قرار می‌گیرند.

5 تا از روش های جلوگیری از لب پریدگی کامپوزیت دندان

آیا کامپوزیت یا لمینت می‌افتد؟

یکی از سوالات رایج در مورد روکش‌های دندانی این است که آیا می‌توانند بیفتند یا خیر. پاسخ بله است. روکش‌های دندانی ممکن است شل شده یا بیفتند. با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که این حالت بسیار نادر است.

فرآیند انجام کامپوزیت و لمینت معمولاً بسیار قابل اعتماد است. روکش‌ها با استفاده از چسب قوی دندان به دندان شما چسبانده می‌شوند. در بیشتر موارد، چسب بین دندان شما و روکش قوی و بادوام است. در حالی که افتادن روکش‌های دندانی یک اتفاق رایج نیست، اما به دلایل مختلفی ممکن است اتفاق بیفتد.

روکش‌های دندانی چگونه روی دندان‌ها قرار می‌گیرند؟

روکش‌های دندانی با چسب مخصوص دندان به دندان‌های شما متصل می‌شوند. فرآیند اتصال آن‌ها نسبتاً ساده است. در ادامه، یک راهنمای گام به گام را مشاهده می‌کنید:

آماده‌سازی و روکش‌های موقت: دندانپزشک دندان‌های شما را آماده می‌کند و آن‌ها قالب گیری می‌کنند. سپس در حالی که قالب به آزمایشگاه ارسال می‌شود، روکش‌های موقت را قرار می‌دهند. در همان ویزیت، شما و دندانپزشکتان انتخاب می‌کنید و در مورد اینکه کدام روکش برای شما مناسب است، توافق خواهید کرد.

به محض آماده شدن روکش‌ها در نوبت بعدی، دندانپزشک آن‌ها را روی دندان‌های آماده شده شما قرار می‌دهد و تغییرات یا نگرانی‌های لازم را بررسی می‌کند. هنگامی که شما و دندانپزشک از تناسب راضی بودید، روکش‌ها به دندان شما چسبانده می‌شوند.

دندانپزشک شما از باندینگ استفاده می‌کند و روکش‌ها را روی دندان‌های شما قرار می‌دهد. هنگامی که روکش‌ها در جای خود قرار می‌گیرند، دندانپزشک شما از نوری برای درمان باندینگ استفاده می‌کند و ونیرها را به طور دائم به دندان‌های شما متصل می‌کند.

دندانپزشک شما تناسب روکش کامپوزیت را بررسی می‌کند و تنظیمات لازم را انجام می‌دهد. تمام این مراحل برای اطمینان از ماندگاری روکش‌ها برای سال‌ها در جای خود ضروری هستند.

5 تا از روش های جلوگیری از لب پریدگی کامپوزیت دندان

چرا روکش‌های دندانی می‌افتند؟

علیرغم چسب ویژه قوی که برای چسباندن روکش‌ها بر روی سطح جلویی دندان‌ها استفاده می‌شود، باز هم می‌توانند گهگاهی از بین بروند. دلایل متعددی وجود دارد که ممکن است این اتفاق بیفتد، از جمله:

پیشنهاد طلایی : اگر می‌خواهید کامپوزیت دندان را انجام دهید و در شمال تهران زندگی می‌کنید، می‌توانید به بهترین دکتر کامپوزیت دندان شمال تهران مراجعه کنید.

آسیب تصادفی

ونیرها ممکن است با گاز گرفتن غذاها یا اشیاء سفت یا ضربه زدن به دهان آسیب ببینند. اگر تصادفی چیزی به دهانتان برخورد کرد، ممکن است ضربه باعث شل شدن یا حتی شکستن روکش‌ها شود. احتمال افتادن روکش‌های شکسته بیشتر است.

سن

لثه‌ها، استخوان‌ها و خطوط فک شما می‌توانند با افزایش سن تحلیل روند و ریشه‌های دندان شما بیشتر نمایان شود. افزایش سن می‌تواند دندان‌های شما را بلندتر نشان دهد و احتمال افتادن آن‌ها را افزایش دهد.

بیماری لثه

اگر به بیماری لثه مبتلا هستید، ممکن است ساختارهای نگهدارنده دندان شما شکسته شود و منجر به افتادن روکش‌های دندانی شود. بیماری لثه احتمال از کار افتادن روکش‌ها را افزایش می‌دهد.

باندینگ ضعیف دندان

اگر مواد اتصال بین دندان شما و روکش به اندازه کافی قوی نباشد، روکش ممکن است شل شود. اگر روکش در وهله اول به دلیل فرآیند چسبندگی ضعیف یا تکنیک باندینگ ضعیف به درستی نصب نشده باشد، احتمال این اتفاق بیشتر است.

بهداشت ضعیف دندان

اگر دندان‌های خود را به درستی مسواک نزنید و نخ دندان نکشید، پلاک می‌تواند در اطراف لبه‌های روکش‌ها ایجاد شود. فقدان روتین بهداشتی مناسب می‌تواند باعث شل شدن مواد باندینگ شود و در نهایت منجر به افتادن روکش‌ها شود.

دندان قروچه

اگر هنگام خواب ناخودآگاه دندان قروچه کنید، ممکن است به مرور زمان مواد باندینگ را از بین ببرد و احتمال شل شدن روکش‌ها را افزایش دهد.

پوسیدگی دندان

اگر در زیر روکش‌ها پوسیدگی دندان دارید، این می‌تواند پیوند بین دندان شما و روکش را ضعیف کند. با گذشت زمان، روکش ممکن است از بین برود.

جمع‌بندی

اگر روکش دندان دارید، مهم است که از آن‌ها به خوبی مراقبت کنید. همچنین، مهم است که یک دندانپزشک خوب را برای انجام کامپوزیت انتخاب کنید. شما می‌توانید به سایت دکتر خوبه مراجعه کنید و بهترین مراکز درمانی و پزشکان را پیدا کنید.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.